Szent Anna Panzió és Apartman ház házirendje

Kedves Vendégünk!

Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk,ha megismerkedne a házirendünkkel.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet és be is fogja tartani . A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával , tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására. A tulajdonos minden információval és esetleges segítséggel az Önök szolgálatában áll a tartózkodás alatt. Javasoljuk, hogy a szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat rögtön érkezéskor hozzák a tulajdonos tudomására. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait.

Kérjük a szálláshely épületét és eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz-és balesetvédelmi szabályokat betartani.

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállás területét ,kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

A szálláshelyre szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói a szállásnak. Amennyiben a tulaj észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak teljes körű jogában áll lemondani a szállást minden vendég részére.

Kérjük, hogy a szobák és a panzió felszerelését ( törölköző, pokróc ) ne vigyék ki a panzió területéről,kivéve esernyő.

A szálláshelyen este 22.00-8.00-ig hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos. Dohányozni az arra kijelölt helyeken szabad. A szálláson 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak , nem dohányozhatnak.

Talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

Nem engedélyezett a szálláshelyre bevinni fegyvert, gyúlékony és robbanó anyagot, illetve olyan anyagot, aminek szúrós, erős szaga van, valamint olyan készüléket ami étel készítésére szolgál( főzőlap) vagy más elektromos készüléket a tulajdonos beleegyezése nélkül.

A szállásról kizárható az a személy, aki bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el, saját vagy mások testi épségét veszélyezteti, 22.00-8.00 óra között a pihenni vágyó vendégeket zavarja.

A szállás területe és az épület előtti utcarész kamerával megfigyelt terület.

Kellemes pihenést kívánunk !